Upea kokous- ja juhlapaikka Tampereen läheisyydessä

Rantaniityn Juhlatilassa voit järjestää elämäsi tärkeimmät tapahtumat! Toteutamme niin rippijuhlat, syntymäpäivät, häät kuin ylioppilasjuhlat upeissa tiloissamme. Järven rannassa sijaitsevat tilat mahdollistavat ikimuistoiset ja upeat puitteet juhlaan kuin juhlaan. Juhlatalon rannassa sijaitseva osittain katettu tanssilava on oiva paikka romanttisille kesäillan valsseille. Tilamme muuntautuvat helposti myös kokoustilaksi, ja meillä onnistuvat esimerkiksi erilaiset yritysten kokoukset ja TYKY-päivät. Meille on helppo tulla koko Pirkanmaan alueelta - vanha kivilaiturimme mahdollistaa saapumisen juhliin myös veneellä. Kun olet kolunnut esimerkiksi lukemattomat hääpaikat Tampereen alueella löytämättä sitä oikeaa - kysy lisää, autamme muokkaamaan tiloistamme sinulle sopivat ja räätälöimään tarvittaessa koko paketin toiveidesi mukaisesti!

Meiltä juhlatilan lisäksi pitopalvelu

Meidän kauttamme saat pitopalvelun, joka valmistaa vuosien kokemuksella maistuvan ja sinun toiveidesi mukaisen menun. Pitopalvelumme on tilattavissa myös muihin Tampereen seudun juhlatiloihin. Meiltä saat menun lisäksi astiat ja kauniit kattaukset. Kysy ihmeessä lisää!

Syntymäpäivät, häät ja muut perhejuhlat

Olemme järjestäneet onnistuneesti useita perhejuhlia. Juhlatilaamme mahtuu 75 henkeä ja kesäisin ulkoterassit ja huviteltat mahdollistavat tilan myös isommalle seurueelle. Tilava ja kaunis rannan tuntumassa sijaitseva tanssilava kruunaa juhlan. Jos hääpaikka on vielä varaamatta tai sinulta puuttuu ikimuistoinen juhlatila, jossa järjestää esimerkiksi syntymäpäivät - kysy tarjousta, autamme mielellämme!

Yritystilaisuudet - kokoukset ja seminaarit

Tilamme mahdollistavat monenlaisten kokousten, seminaarien ja muiden yritystilaisuuksien tai juhlien järjestämisen. Monipuolinen ja avara tilamme mahdollistaa niin viralliset tilaisuudet yhteistyökumppaneiden kanssa kuin hiukan epävirallisemmatkin tilaisuudet. 

Toimialueenamme Tampere, Pirkanmaa

Rantaniityn Juhlatila sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen läheisyydessä, Pirkkalassa. Pitopalvelumme palvelee sopimuksen mukaan myös muissa juhlatiloissa. Kysy lisää ja pyydä tarjousta!